Ako sme si vykričali cenu publika !?

Celý čas, odkedy som sa presunul z divadla a spred kamery za kameru, si hovorím… Kedy mi asi zazvoní ten telefón a ozve sa tam hlas, ktorý mi ponúkne hereckú rolu vo filme, či seriáli? Kto sa odváži a bude so mnou spolupracovať v tejto pozícii… Predstavte si, ten člověk sa našiel a dobre spravil. Sem tam si síce nejakú drobnosť zahrám, ale toto bolo niečo viac.

Sedím si tak na skvelom predstavení Nora (Tereza Dočkalová) v Divadle pod Palmovkou a v tom mi píše Denisa Pfauserová. Že či s nimi môžem nasledujúce ráno točiť film pre 48 Hour Film Project. Cestou z divadla, kde som sa ešte zdržal na Palm Off Fest, si v električke čítam scenár a premýšľam, aký bude kostým…

Nasledujúce ráno, pod režíjnou taktovkou Davida Laňku, točíme a všetkých to baví. Chalani kameramani Tomáš Vavrouš a Šimon Neumann, zvukár Kryštof Novák, hudobný skladateľ Evžen Dvořák a strihač Martin Müller odviedli skvelú prácu s nadšením. I keď sme to pretiahli asi o 5 hodín, ale s úsmevom na tvári končíme natáčací deň v blízkej pizzérii na večeri.

A jako to celé dopadlo? Predstavte si, dostali sme rovno cenu publika !! Skvelé nie ?
Skvelý tím aj herci… Heheheh. Každému režisérovi prajem pracovať so mnou. 😀
Pokojne volajte, smelo do toho!

A čo Denisa…?
To vám je dievča, ktoré má „drive“ a humor.
Verím, že na ňu čaká mnoho skvelých a veľkých rolí.

Veď, posúďte sami…

Výkřik-48 hour film festival from Šimon Neumann on Vimeo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Instagram Threads